Coachpraktijk de Verademing

Megamerel heeft de website van Coachpraktijk De Verademing ontworpen en vormgegeven. De opdrachtgeefster heeft zelf via internet de mogelijkheid de inhoud te kunnen wijzigen, zoals teksten en foto’s. Het CMS van WordPress is hierbij als basis gebruikt. Na verschillende instructies is het inhoudelijk beheer overgedragen aan de opdrachtgever.

Een CMS (content management systeem) heeft als belangrijk kenmerk de scheiding tussen vorm en inhoud. De vormgeving is in dit geval een website, de inhoud is dan de tekst, plaatjes, geluid of foto’s die in deze websites worden gepubliceerd. In het CMS worden alle content opgeslagen in uw database, die middels het CMS kan worden beheerd. De scheiding tussen vorm en inhoud zorgt tevens voor een consistente structuur en opmaak van uw pagina’s en dus website.

Het beheer wordt bij ons aangeboden in een GRATIS webapplicatie, een beveiligde website die via de vertrouwde browser gebruikt kan worden en u als redacteur toegang geeft tot de achterliggende database. Graag laten wij een demo zien dus meer weten neem dan via contact met ons via onze CONTACT pagina.