EXPERTISE

“Megamerel the power of your company”

Bij Megamerel bieden we een uitgebreid scala aan diensten en producten die uw organisatie naar nieuwe hoogten tillen. Onze expertise ligt voornamelijk in het ondersteunen van automatisering voor het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties. We geloven in sterke samenwerkingen met geschikte partners, waardoor we kennis en ervaring bundelen.

Onze diensten en producten zijn divers en omvatten onder andere onze kernactiviteit: advies en consulting op het gebied van kantoorautomatisering, inclusief het legen van verbindingen van uw intranet, fabrieksnetwerk en/of internet. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. We kunnen uw website voorzien van een geheel nieuwe huisstijl en uitbreiden met verbluffende dronebeelden en film.

Business Continuity Management (BCM) Kwaliteit en Risicomanagement

Een van onze belangrijkste adviesgebieden is Business Continuity Management (BCM) en risicomanagement.

bron: Deming

Bij Megamerel begrijpen we hoe cruciaal het is voor organisaties om voorbereid te zijn op onverwachte verstoringen. Ons team biedt deskundige begeleiding om uw BCM-processen te optimaliseren en de kwaliteit te waarborgen, zodat uw organisatie veerkrachtig blijft in tijden van crisis. We helpen u bij het identificeren van risico’s en het implementeren van effectieve strategieën om deze te beheersen en minimaliseren.

Tekstschrijven en Verbeteren

Bij Megamerel hebben we een passie voor tekstschrijven en verbeteren. Onze vaardigheden op dit gebied zijn dankzij AI ongeëvenaard. Of het nu gaat om het opstellen van overtuigende content voor uw website of het verfijnen van uw bestaande teksten, wij zorgen ervoor dat uw boodschap krachtig en aantrekkelijk overkomt.

Fysieke en Logische Beveiliging

Daarnaast bieden we ondersteuning bij het implementeren van fysieke en logische beveiligingsmaatregelen, zoals (web)camera’s en software, zodat uw organisatie optimaal beschermd is.

Cyber Security Expertise

Wat Megamerel onderscheidt, is onze certificering en expertise op het gebied van Cyber Security. We zijn gecertificeerd om Cyber Security werkzaamheden uit te voeren om het netwerk van onze klanten te beveiligen. Met grondige kennis en ervaring op dit gebied, streven we ernaar om uw digitale activa te beschermen tegen mogelijke bedreigingen en aanvallen.

 

Bij Megamerel staan we klaar om uw organisatie te ondersteunen met deskundig advies en innovatieve oplossingen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw doelen te bereiken.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen!

SEDO

wpChatIcon
wpChatIcon