EXPERTISE

“Megamerel the power of your company”

Bij Megamerel draait alles om “POWER”. Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten en producten die uw organisatie naar nieuwe hoogten tillen. Onze expertise ligt voornamelijk in het ondersteunen van automatisering voor het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties. Met onze oplossingen stemmen we precies af op uw specifieke behoeften en die van uw organisatie. We geloven in sterke samenwerkingen met geschikte partners, waardoor we kennis en ervaring bundelen.

Onze diensten en producten zijn divers en omvatten onder andere onze kernactiviteit: advies en consulting op het gebied van kantoorautomatisering, inclusief het verbinden van uw intranet of internet. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. We kunnen uw website voorzien van een geheel nieuwe huisstijl en uitbreiden met verbluffende dronebeelden en film.

Maar dat is nog niet alles. We bieden ook ondersteuning bij het implementeren van fysieke en logische beveiligingsmaatregelen, zoals (web)camera’s en software, zodat uw organisatie optimaal beschermd is.

Bij Megamerel hebben we een passie voor tekstschrijven en verbeteren. Onze vaardigheden op dit gebied zijn ongeëvenaard. Of het nu gaat om het opstellen van overtuigende content voor uw website of het verfijnen van uw bestaande teksten, wij zorgen ervoor dat uw boodschap krachtig en aantrekkelijk overkomt.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie naar een hoger niveau kunnen tillen!

SEDO