Expertise

“Megamerel the power of your company”

Onze “POWER” ligt in het aanbieden van een groot aantal diensten en producten. Megamerel richt zich met name op ondersteuning in automatisering voor het midden- en kleinbedrijf en non-profit organisaties. Wij realiseren oplossingen die toegesneden zijn op de specifieke wensen van u en uw organisatie. Mede door een goede samenwerking met geschikte partners wordt zowel kennis als ervaring gedeeld.

Diensten en producten die wij aanbieden variëren van met name onze kerntaak het bouwen van websites en webwinkels tot en met uw kantoorautomatisering en eventuele koppelingen met uw intranet of het internet.

Zo kunt u kiezen voor een (semi)statische website of een dynamische website. Bij een dynamische website bouwen wij deze op een bestaande CMS (content management systeem) zoals TYPO3, JOOMLA of WORDPRESS. Ook is het mogelijk om op een (semi)statische website gebruik te maken van ons eigen geprogrammeerde CMS.

PRIJZEN

  • wordpress
  • typo3
  • joomla
  • drupal

Megamerel maakt het voor u mogelijk op een veilige manier uw gegevens via een datawarehouse, database koppelingen en data modeling te ontsluiten op uw interne of externe website.

Zo kunnen we gratis advies geven of het gehele beheer van uw overige interne en externe bedrijfsautomatisering voor u regelen.

Wij kunnen snel leveren op basis van templates, zoals bijvoorbeeld hieronder te zien is. Maar uiteraard kunnen wij ook een speciaal op maat gemaakte eigen ontwerp voor u aanmaken.

Uiteraard is het ook mogelijk een webwinkel te laten maken door MegaMerel. Op dit moment werken wij met twee OPEN SOURCE webwinkels. Uw voordeel is geen extra kosten voor software en uw klanten kunnen veilig winkelen in deze betrouwbare webwinkels:

  • magento
  • opencart
  • osCom
  • zen

Maar wij kunnen  ook via een van onze partners SMS diensten aanbieden. Via Express SMS kunt u uw klanten op een snelle en betrouwbare manier via SMS informeren. 24 uur per dag is Express SMS voor u beschikbaar.

* U bepaalt zelf het tijdstip van verzending
* U kunt iedere ontvanger een individueel bericht sturen
* U bepaalt zelf de afzender (uw bedrijfsnaam, een mobiel nummer, uw accountmanager, etc).

Zo kunnen wij ook netwerk- en systeembeheer aanbieden. Heeft u bijvoorbeeld een bedrijfsnetwerk en geen behoefte aan periodiek beheer, maar wenst van onze diensten gebruik te maken wanneer uw systeem u in de steek laat of wanneer u een extra werkplek wilt inrichten of bijvoorbeeld een nieuwe applicatie in uw netwerk wilt uitrolllen. Dan kunnen wij u slechts één of enkele malen per jaar een beheerder van ons op bezoek sturen. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij iedere week werkzaamheden voor u verrichten. Vrijblijvend kunt u zich laten informeren via onze CONTACT pagina.

Kortom te veel mogelijkheden om hier even te noemen. Neem dus gerust contact op en wij geven u geheel vrijblijvend alle mogelijkheden op een rijtje.