VEILIGHEID & BEVEILIGING

Bij veiligheid denken wij aan het beveiligen van uw netwerk, computer(s), server(s), website en/of webwinkel. Maar daar stopt Megamerel niet ook het beveiligen van uw pand, huis en/of server-ruimte met camera’s en eventueel gezichtsherkenning-software hoort tot de mogelijkheden.

Medewerkers van Megamerel hebben het certificaat “Certified Ethical Hacker”

Met de kennis en ervaring op dit gebied kan Megamerel advies en verbeteringen uitvoeren om uw netwerk of website te beschermen tegen kwaadwillende bezoekers.

Ook kunnen wij u ondersteunen bij het bewaken van uw pand en/of huis m.b.v. bewakingscamera’s. Vraag een offerte aan via:

Met een goede camera en de juiste software bent u in principe klaar. Echter kunt u nog verder gaan met bijvoorbeeld gezichtsherkenning software. Deze kunt u zelf inrichten via tutorials op internet maar ook wij kunnen u daarbij helpen.

De keuze voor de juiste software is enorm, vandaar hebben wij in willekeurige volgorde hier onze favorieten op een rij hebben gezet.

 iSpy (http://sourceforge.net/projects/ispysoftware/) is veelzijdig en toonaangevende open source surveillancesoftware voor de Windows-pc. Enkele belangrijke kenmerken zijn: onbeperkte camera’s en microfoons (inclusief IP- en USB-camera’s), bewegingsdetectie, bewegingsverwerking, opname, planning, audio, externe toegang, netwerkaudio-uitzending, wachtwoordbeveiliging, bureaubladopname, YouTube-uploads, cloud-uploads, FTP, SFTP-, SMS-, Twitter- en e-mailmeldingen.

 

 motionEye (https://github.com/motioneye-project/motioneye) is a web frontend for the motion daemon, written in Python. motionEyeOS is a Linux distribution that turns a single-board computer into a video surveillance system. The OS is based on BuildRoot and uses motion as a backend and motionEye for the frontend.

 

 

 Shinobi (https://github.com/moeiscool) is een Open Source CCTV-software geschreven in Node.JS. Ontworpen met meerdere accounts, Streams by WebSocket en Save to WebM.

 

 

 

 webcamXP (http://www.webcamxp.com/home.aspx) is een krachtige software voor het bewaken, opnemen en streamen van webcams en netwerkcamera’s voor privé- en professioneel gebruik. Het biedt unieke functies en ongeëvenaard gebruiksgemak zodat u meerdere videobronnen op dezelfde computer kunt beheren. Met gezichtsherkennings mogelijkheden en control via uw telefoon of via internet.


Tutorial:

Face Detection Homepage & Facial recognition and finding

https://github.com/ageitgey/face_recognition

https://cmusatyalab.github.io/openface/