SAILSTORE WEBSHOP

Samen met Wim Karreman hebben we jaren lang diverse webwinkels gebouwd en onderhouden. Deze webshops werden altijd ontworpen met Opensource technologie. Wij gebruiken diverse verschillende GRATIS systemen te weten osCommerce, OpenCart en Zen Cart of het deels GRATIS Magento.

Voordeel hierbij is dat de software GRATIS is te downloaden en dat er zeer veel betrouwbare mogelijkheden zijn. Ook maken wij voor onze klanten koppelingen met Ideal, PayPal en VISA. Dit doen wij allemaal veilig en betrouwbaar voor u en uw klanten met medewerking van bijvoorbeeld VeriSign en Thawte als certificaat autoriteiten.

Onze online shops zijn duidelijk ontworpen en makkelijk te gebruiken. Korte duidelijke omschrijvingen ondersteunt de mogelijkheid tot het downloaden van de originele product brochures. U wordt gemakkelijk door de winkel geleid.

Wim Karreman is eigenaar en beheerder van SAILSTORE. Shipsafety.nl en Navigatielicht zijn onderdeel van Maritime Internet Solutions en biedt haar klanten een breed overzicht van het bekende en kwalitatief hoogwaardige merk Furuno maar ook Sailor en Jotron producten kunt u bij Sailstore vinden. Het doel van Sailstore is om klanten een breed scala hoogwaardige navigatie en communicatie apparatuur aan te bieden met een uitstekende klantenservice, een zo laag mogelijke prijs en u de voordelen van eenvoudige en veilige online shopping te laten ervaren.

 

wpChatIcon