AQUAFIT-CASTRICUM

Megamerel heeft de gehele website en huisstijl gemaakt en ontworpen van de Zwemvereniging Aquafit-Castricum, ook doen we het beheer van de website. De inhoud wordt aangeleverd door de opdrachtgever en geplaatst op de website. Maar Aquafit-Castricum heeft ook zelf de mogelijkheid om via het CMS hun teksten aan te passen en foto’s te plaatsen. Ze kunnen dit doen door zich aan te melden op het besloten gedeelte van hun website.

Een CMS (content management systeem) heeft als belangrijk kenmerk de scheiding tussen vorm en inhoud. De vormgeving is in dit geval een website, de inhoud is dan de tekst, plaatjes, geluid of foto’s die in deze websites worden gepubliceerd. In het CMS worden alle content opgeslagen in uw database, die middels het CMS kan worden beheerd. De scheiding tussen vorm en inhoud zorgt tevens voor een consistente structuur en opmaak van uw pagina’s en dus website.

Het beheer wordt bij ons aangeboden in een GRATIS webapplicatie, een beveiligde website die via de vertrouwde browser gebruikt kan worden en u als redacteur toegang geeft tot de achterliggende database. Graag laten wij een demo zien dus meer weten neem dan via contact met ons via onze CONTACT pagina.