D-DAYTOURS -WEBSITE

Megamerel heeft GRATIS voor John Heidenman de website van D-Daytours een geheel nieuwe “look & feel” gegeven. De “verouderde” website was in volledig beheer van de enthousiaste ondernemer vervaardigd. Door gebrek aan tijd was deze niet meer te onderhouden.

De website is gebouwd op WordPress (CMS) wat het mogelijk maakt dat de ondernemer zelf de inhoud (content) kan wijzigen en dat de lay-out altijd het zelfde blijft.

Een CMS (content management systeem) heeft als belangrijk kenmerk de scheiding tussen vorm en inhoud. De vormgeving is in dit geval een website, de inhoud is dan de tekst, plaatjes, geluid of foto’s die in deze websites worden gepubliceerd. In het CMS worden alle content opgeslagen in uw database, die middels het CMS kan worden beheerd. De scheiding tussen vorm en inhoud zorgt tevens voor een consistente structuur en opmaak van uw pagina’s en dus website.

Het beheer wordt bij ons aangeboden in een GRATIS webapplicatie, een beveiligde website die via de vertrouwde browser gebruikt kan worden en u als redacteur toegang geeft tot de achterliggende database. Graag laten wij een demo zien dus meer weten neem dan via contact met ons via onze CONTACT pagina.