Jansje en Zo v.of.

Megamerel heeft de gehele website en huisstijl gemaakt en ontworpen van de Jansje en Zo, ook doen we het beheer van de website. De inhoud wordt aangeleverd door de opdrachtgever en geplaatst op de website. Maar Jansje en Zo heeft ook zelf de mogelijkheid om via het CMS hun teksten aan te passen en foto’s te plaatsen. Ze kunnen dit doen door zich aan te melden op het besloten gedeelte van hun website.

Een CMS (content management systeem) heeft als belangrijk kenmerk de scheiding tussen vorm en inhoud. De vormgeving is in dit geval een website, de inhoud is dan de tekst, plaatjes, geluid of foto’s die in deze websites worden gepubliceerd. In het CMS worden alle content opgeslagen in uw database, die middels het CMS kan worden beheerd. De scheiding tussen vorm en inhoud zorgt tevens voor een consistente structuur en opmaak van uw pagina’s en dus website.

Het beheer wordt bij ons aangeboden in een GRATIS webapplicatie, een beveiligde website die via de vertrouwde browser gebruikt kan worden en u als redacteur toegang geeft tot de achterliggende database. Graag laten wij een demo zien dus meer weten neem dan via contact met ons via onze CONTACT pagina.

“Wij zijn twee schoonzusjes die al jaren dezelfde passie delen en nu samen een bedrijfje zijn begonnen in broccante meubels, woonaccessoires, kadoartikelen en groendecoraties. Op het ogenblik staan we op fairs, braderieen en jaarmarkten. en hebben we eens in de zoveel tijd een open huis om onze mooie collectie te etaleren. Bent u op zoek naar leuke meubeltjes en woonaccessoires tegen een gunstige prijs, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Voor een kleine impressie kunt u bij onze collectie een kijkje nemen.”