WAAROM WORDPRESS WEBSITES?

Bloggen en website

WordPress bestaat uit een website en weblog. Een weblog wordt vaak gebruikt om uw expertise te laten zien. En het website gedeelte van WordPress kan ook gebruikt worden als ieder andere website met een CMS (content management systeem), je kunt daarmee dus de inhoud van je webpagina’s wijzigen terwijl de uitstraling (Layout) het zelfde blijft. Ideaal voor midden en kleine bedrijven organisaties en verenigingen. Verder zijn er nog vele mogelijkheden, zoals voor een agenda, nieuws(brieven module), fotogalerij, ledendeel, mailinglist, webshop of een catalogus.

Maar wat dacht u van Social media zoals Twitter, Facebook, LinkedIn en andere sociale media deze kunnen makkelijk worden toegevoegd. U deelt makkelijk de informatie van uw website en verwijst via naar uw sociale media profielen.

Al deze uitbreidingen worden gedaan met speciale plugin’s.

Uniek design is mogelijk

Elk design kan MegaMerel voor u in WordPress realiseren. Hiervoor wordt een zogeheten thema voor WordPress door MegaMerel ontwikkeld.

Makkelijk zelf te beheren

Met WordPress beheert u zelf uw website. U plaatst eenvoudig teksten, foto’s, documenten en video’s op de website. U kunt zelf nieuwe webpagina’s aanmaken en deze in de menu’s plaatsen. Het onderhoud kan MegaMerel voor u blijven uitvoeren. Maar na diverse instructies van MegaMerel kunt u er ook voor kiezen dit onderhoud zelf te gaan uitvoeren. Hiermee dalen dus de onderhoudskosten van uw website.

Goede resultaten in Google

WordPress geeft na zoekmachine optimalisatie goede resultaten in Google. Technisch voldoet het aan alle eisen die Google stelt.

Zullen wij u helpen een WordPress website te maken?

Neem dan hier contact met ons op!