Strato versus Yourhosting

Meer dan 1,4 miljoen klanten in zes verschillende landen in Europa maakt Strato de op één na grootste hosting provider in Europa. Op dit moment bezit het hosting bedrijf twee eigen datacenters en beheert het meer dan 50.000 verschillende servers en meer dan vier miljoen domeinnamen. De Duitse TÜV controleert en bevestigt elk jaar met het ISO 27001 certificaat, dat websites, servers en webshops veilig en beschikbaar zijn voor alle klanten van Strato.

Op de helpdesk van het bedrijf zijn meer dan 200 medewerkers goed opgeleide mensen bezig om alle vragen snel, zorgvuldig en vooral vriendelijk te beantwoorden. Of een vraag nu gaat over de keuze van een webhosting pakket of een probleem met de server, alles word netjes en adequaat behandelt en de klant ontvangt snel een antwoord op zijn vraag. Strato probeert de communicatie kanalen kort en krachtig te houden waardoor de klanten constant meewerken aan het verbeteren van de dienstverlening van Strato. Strato beter dan Yourhosting

Je kan bij Strato een medewerker per telefoon, email of chat spreken. Strato geeft aan dat ze aan klanttevredenheid erg veel waarde hechten, daarom vraagt Strato al haar klanten ook om direct na het beëindigen van de communicatie een beoordeling achter te laten zodat ze kunnen kijken waar en hoe er nog verbeteringen door te voeren vallen.

Strato geeft aan dat jaarlijks ongeveer twee miljoen mensen contact hebben via de telefoon met Strato. Een groot verschil met andere hosting providers is dat het hoofdkantoor van Strato zich in Berlijn bevind en dus niet in Nederland.

 

Comments are closed.